Εύρος τιμών: Από 200€ to 2.500.000€
Εύρος εμβαδού: Από 10 m2 to 1.000 m2
Άλλα χαρακτηριστικά
Εύρος τιμών: Από 200€ to 2.500.000€
Εύρος εμβαδού: Από 10 m2 to 1.000 m2
Άλλα χαρακτηριστικά

Ποιοι είμαστε

Όραμα

Όραμα μας είναι η παροχή υψηλών κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Η επανάληψη των υπηρεσιών μας μέσω συστάσεων είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Αξίες

Αντιμετωπίζουμε και οργανώνουμε τη δουλειά μας, με ήθος, πάθος για εξυπηρέτηση,διαφανεια, ειλικρίνεια, υψηλά ιδανικά και συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη.

Στόχος

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε ανθρώπους όχι ακίνητα. Το μάρκετινγκ μας αναπτύσσεται με σκοπό τη δημιουργία σχέσεων και δεσμών με τους πελάτες μας.
welcome to grandhome

Η GA REAL ESTATE AND CONSTRUCTIONS προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες .

Εδρεύει στην Μεθώνη Μεσσηνίας και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Πυλίας και γενικά σε όλο το νομό Μεσσηνίας. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει μια πληθώρα ακινήτων, όπως κατοικίες , οικόπεδα και αγροτεμάχια άμεσα διαθέσιμα προς πώληση ή ενοικίαση, ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Μέρος των δραστηριοτήτων μας, αποτελούν η εύρεση και ο εντοπισμός ακινήτων, τα οποία ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας. Η εταιρεία μας, μέσω ενός δικτύου αξιόπιστων και καταρτισμένων επαγγελματιών με τους οποίους συνεργάζεται, είναι σε θέση να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την επίβλεψη και κατασκευή εξοχικών ή πολυτελών κατοικιών καθώς και τουριστικών συγκροτημάτων, αλλά και την ανακαίνιση υφιστάμενων κτισμάτων.
Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με αίσθημα εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας απέναντι στους πελάτες μας.

Συγκρίνετε